Werkwijze en tarieven

Elk toeristisch verblijf is uniek! Wij werken niet met prijslijsten want elke opdracht is anders, wij leveren maatwerk en dat begint met de offerte. Stuur ons een mail, wij nemen dan snel contact met u op.

De werkwijze voor een gastvrij filmpje is als volgt: 

We maken kennis en u vertelt ons wat u het liefst zou willen. Met die wens gaan wij aan de slag en doen u een voorstel, dit bestaat uit een storyboard en een prijsopgave. Wanneer dit akkoord is geven we advies hoe u uw verblijf het beste kunt voorbereiden op onze komst. Vervolgens komen we op de afgesproken dag fotograferen en filmen, wij maken alle beelden zelf. Daarna gaan we al het materiaal selecteren, nabewerken en monteren tot een heel leuk en wervend filmpje. Zodra dat klaar is stellen we het resultaat aan u voor en met uw feedback monteren we het tot een definief filmpje. Vanaf dan kunt u het filmpje gebruiken op uw website, youtube, social media, etc.

Hebt u ook hulp en advies nodig bij de styling van uw verblijf, een eigen website of de promotie op social media, dan krijgt u daarvoor apart een voorstel en prijsopgave.